Ellis On The Road

In onze zoektocht naar de perfecte hamburger reisden we de wereld rond. In New York viel het ons op dat er een enorme cultuur van foodtrucks heerst. In een stad waar de klok dubbel zo snel tikt als in de rest van de wereld en mensen gejaagd door de straten lopen zagen we lange wachtrijen staan van mensen die geduldig hun beurt afwachtten voor een foodtruck. "It's worth the wait" hoorden we als we de mensen vroegen waarom ze meer dan een uur in de rij stonden. Een jaar later reisden we naar de Vendy Awards op Governors Island, een wedstrijd in NYC waar er uit meer dan 10.000 foodtrucks elk jaar een winnaar wordt verkozen. Dit alles inspireerde ons en snel was de Ellis foodtruck geboren.

Sorry, onze foodtruck geniet momenteel van een welverdiende winterslaap. In mei is hij er weer, tastier than ever! Maar geen paniek, ook tijdens deze koude maanden kan je je grote events extra smaak & warmte geven met onze gloednieuwe container.
Wist je trouwens dat je je party ook gewoon kunt organiseren in een van onze restaurants? Je hebt deze winter dus geen enkel excuus meer om te cocoonen!

CONTACT

Voor meer informatie neem contact op via foodtruck@ellisgourmetburger.com of op 03 600 12 14

kalender